** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **1** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **2** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **3** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **4* PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **5** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **6** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **7** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **8** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **

A nagy infrastrukurális fejlesztések korát éljük. A városokról, a városfejlődésről való gondolkodás egyben az infrastruktúrákról való gondolkodást is jelenti.

Mi az építész szerepe az infrastrukturális projektekben? Mit jelent a nagy infrastrukturális kapcsán az építészet? Mit jelent mindez a magyar városok szempontjából, s hogyan működik ez külföldi projektek esetén? Milyen építészeti minőség, dizájn jön létre e fejlesztési programok során? Milyen kulturális hatása, következménye van egy-egy beruházásnak?

A szimpózium célja, hogy ezekre a kérdésekre, körülményekre rávilágítson. A tervezett előadások e kérdéskört járják körül, kitüntetett figyelmet szentelve a nemzetközi építészeti vonatkozásoknak. A szimpózium hangsúlyozottan interdiszciplináris, több szakma szempontjából kívánjuk bemutatni a kérdéskör sokrétűségét.

A szimpózium magyar és külföldi előadói nemzetközileg elismert szakemberek.